Je li blefaroplastika ima učinka?

Imam prijateljicu koja oduvijek izgleda umorno. Jednostavno pospanu i umorno ma koliko god da se naspavala.  Nakon studija oči su joj se nekako postarale, kao da je niz godina uloženih u učenje i završetak studija odjednom došao na naplatu. Mislim, svi smo mi učili, no ispada da je ona učila više od svih.

Uglavnom, s vremenom je poradi tog svog izgleda i razočaranja u ljubavnoj vezi malo i zapustila svoj izgled. Nije se više dotjerivala onako kao prije i prestala se šminkati. Svi smo joj govorili kakva šteta jer zgodna je ona, pravi komad i kakva je sad to moda biti bez šminke.  No našu je prijateljicu mučilo to što se razočarala u ljubavi i usput nekako izgubila želju i volju za daljnjom potragom novih ljubavi.

Zajednička prijateljica koja se češće od svih nas družila s njom nam je jednog dana rekla da se Koraljka odlučila za jedna zahvat koji se naziva blefarosplastika. Što li je sad ta blefaroplastika zapitale smo se i prijateljica je već imala spreman odgovor jer joj je Koraljka sve objasnila.

Naime, blefaroplastika je jednostavan zahvat koji se radi na gornjim kapcima i rješava problem obješenih, odnosno spuštenih kapaka. Nevjerojatno, ja nisam nikad ni čula za takvo nešto. Navodno blefaroplastika rješava višak kože ili masti koja se nalazi na gornjem kapku i zateže područje gornjeg  kapka gotovo neprimjetno. Ne pušta nikakve tragove ili ožiljke.

Ljudi koji se podvrgnu tomu blefaroplastika zapravo riješi problem koji se ne može riješiti sportom, nekakvom dijetom ili posebnom kremom i to u jednom zahvatu. Izgled lica dobiva sasvim jednu novu dimenziju. Navodno vas vaši najbliži gledaju u lice, vide nekakvu promjenu, ali ne mogu razaznati što je to drugačije.  Trik je blefaroplastika koja daje svjež izgled, otvori oči, zapravo otvara cijelo lice i pomlađuje osobu. Na neki način samo tako mala sitnica utječe na cjelokupni dojam osobe.